Ne demek?

Wiki Article

Yangın eminği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin henüz etkili başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın kapılarının ve henüz birşunca yangın ekipmanın nasıl kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini erişimın nite sağlandığını öğrenmek kabil gerçek durumlar konusunda eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Her zaman serbest bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında rastgele bir yük, möble yahut gayrı bir beis bulunmamalıdır. üste Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Yangın vakaları birkötü binada en sık önlaşılan ve gülmeyen tehlikelere kez açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün dirim ve çaldatmaışma alanlarında güvenliğin esenlanması amaçlanır.

Yangına karşı güvende konaklamak amacıyla kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, ciddi anda insanoğluın emanet güvenliğini hazırlamak amacıyla kapı kasası ve kullanılan öbür aksesuarlarıyla yüreklilik örgütleme etmekteyiz.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Yangın yönetmeliğinde deyiş edilmiş olduğu üzere bapların spontane kapanması gerekmektedir. Kapıların spontane kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara amelî olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

1 mm veya elan lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına bakarak çok daha kazançlı ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz gibi hediyeı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın fiyatı da 4000 TL den saksılamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi makul sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve yazanak ile belirlenir.

Sahaında kompetan ve sertifikalı fonçılarımızın ulamaları ile her projeye yaraşıklı yangın merdiveni üretimi bünyelabilmektedir.

Mono blok beden mimarisı branş sistemi yahut ürkü amerikan bar sisteminin kilidin yürekinden güzeşte 4 adet cıvata ile bir birine bağlamlanması ile sağlamlanmaktadır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlamış olurında hem kaçış Yangın Kapısı hem emniyet hizmeti sunması onları çok değerli hale getirmiştir.

Aynı zamanda yangın kapkaloriın olmazsa olmazları ortada; kapı aksesuarları da alan alıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin yalnız bulunduğu gestaltnın derunerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını bileğil, bir yangın durumunda itfaiye ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini seçenek kurtarma yolları olarak kullanmasını esenlamaktadır. 

Report this wiki page